Horeca ventilatie systemen
Met de huidige technieken kun je je restaurant gebalanceerd ventileren zonder deuren en ramen te openen. Vervuilde, vochtige lucht wordt afgevoerd en verse buitenlucht wordt weer toegevoerd. De warmte-energie wordt uit de afgevoerde lucht onttrokken en gebruikt om koude buitenlucht die het gebouw binnenkomt, weer te verwarmen. Op deze manier ventileren we met zo min mogelijk energie.
In combinatie met onze vetvang-filterkasten is het in veel gevallen mogelijk om de energie uit de vervuilde keuken-afvoerlucht te halen en over te dragen aan de schone buitenlucht welke in de keuken en/of restaurant wordt toegevoerd.
HR-WTW range volgens EUROVENT
- Tegenstroom warmtewisselaar
- Compacte afmetingen
- Capaciteit van 840 m3/h tot 16.500 m3/h
- Geschikt voor binnen- of buitenopstelling
- Volgens EN1886: T2 - TB3 - L1 - D1 - F9
- Dubbelwandige geisoleerde panelen, scharnierbare servicedeuren
- Warmteterugwinning rendement 90%
- Energiezuinige en stille EC ventilatoren
- Mini-Pleat filters (optie zakkenfilters)
- Geïntegreerde besturing (Plug & Play)
- Veel opties mogelijk zoals naverwarming, nakoeling, geluiddempers, lege secties, etc.
- Zeer korte levertijden!